Guestbook

Most of our guests are regular visitors and came back several times. Some had great record fish.  Here a few of our new friends experiences  Mail your experience to: info@dutchfishingadventures.com

Fop Halkema says

Het is weer top om te vissen met met amigo Pim van Dutch Fishing Adventures.

fop1 - kopie

 

Jasper Pit say’s:

Pim!

Afgelopen weekend een dagje met je op pad geweest met als doel Operatie Metersnoek, laatste is hem helaas niet gelukt omdat de snoek er absoluut geen zin in had (helaas al een paar weken spaarzaam gevangen) Gelukkig als alternatief goed snoekbaars gevangen waarcasperonder zéér mooi exemplaren. Boot was dik in orde en kennis van het water idem. Helaas redelijk wat missers gehad, anders had het helemaal een feest geweest .

We gaan zeker een keer Operatie Metersnoek deel II bij je doen!

 Fish on

 Jasper Pit en Cees Besseling

 

Freek Verzaal say’s:

Was weer een heerlijke dag Pim en ik ben reuze blij met mijn rivier bak.. Tot een volgende keer. Ook namens Henk,  groeten Freek verzaal en schoonvader Henk

91c0847d-2f69-4513-9bf9-c3e14b7f668c

 

Pascal Leijser say’s:

Laatst een heel leuke dag gehad met Pim samen met mijn vismaat heerlijke vissen gevangen. Snoek, snoekbaars en baars in de boot. Ook nog mijn record baars verbeterd naar 46cm Bedankt voor de mooie dag,

groeten Pascal


20160612_103157

 

Rafal Faruga Say’s:

Before visiting Amsterdam EFFTEX show, for Savagegear, we did a day on the water with our guide pim, had lots of fun, and had some nice zander. Asp escaped out the net on film

Rafal Faruga & Wojciech Krzyszcyk.

13394015_1019852698130641_6376724032376221405_n

 

Shaun Camp says:

Had another great couple days of fishing with my friend Pim. If you want to wet a line in the Netherlands, book a trip with him. A couple highlights from this trip was a 41″ pike and another that was 45″. He also specializes in catching Asp, Zander, and Perch.

 

DSC02754 - kopie

 Remco Porsius zegt:

Bedankt voor de fantastische dag roofblei vissen. Met 8 roofbleien en een snoek, voor mij een compleet nieuwe visserij die ik na onze avontuurlijke dag nooit meer zal vergeten.

Remco

 

 

Hans Roose zegt:

DSC02104 (2)

Subliem. En wat een bootbeheersing ! Op elk moment heb ik me veilig gevoeld en zelfs voor mijn elleboogblessure bleef je de ganse dag alert. Het actieplan werd dan ook deskundig en feilloos uitgevoerd, weliswaar geen “mother of all” vissen vandaag, maar wel alle drie de roofvissoorten in puntgafe conditie mochten met ons op de foto. Baars, snoekbaars én snoek werpend op groot water in een totale toestand van ZEN.
Zaaaalig… dank je van harte.

 

 

 

Paul van den Engel zegt:

DSC02077 (2) - kopie
Na nog een paar vissen aan boord kwam er een dood moment. Pim stelde een andere stek voor waar we in de middag nog een paar snoeken vingen en als kers op de taart nog een metersnoek. Tien snoeken aan boord en wel tien gelost, maar dat hoort erbij. Hierbij wil ik Jan Willem en Pim hartelijk bedanken voor de mooie en gezellige dag.
Pim bedankt dat je ook met enthousiasme, je ervaring, prachtige boot, stekkennis en technieken met ons wilde delen. Hoop je snel weer te zien!

 

 

Xander & Ab zegt

De dag begon met schitterend weer. Nadat we ons plekje aan boord hadden gevonden, en we de handige tips van Pim aanhoorden ving Xander een mooie baars. Hier zou het niet bij blijven, er volgden nog een flink aantal snoekbaarzen en baarzen waarvan de twee grootste 45 cm en 46 cm waren. Het was genieten van de mooie vangsten en omgeving. Pim bedankt voor een mooie visdag.

Groetjes xander&ab

DSC01933 (2) - kopie

 

Marcel en Angela zegt:

Marcel en ik willen je bedanken voor een geslaagde visdag. Het was een taaie dag met weinig stroming op het water totdat we gingen verkassen. Daar ving ik mijn eerste rivier roofblei. Marcel heeft een mooie baars en snoekbaars gevangen. Het was een gezellige dag en je weet je klanten wel happy te maken met je verhalen en tips! We gaan het zeker nog een keer overdoen.!

 

Groetjes, Marcel en Angela

 

Wim Reijm zegt:

Nog bedankt voor de super gezellige visdag met jou en mijn neefje Jesse Reijm. Ik kan met recht zeggen dat een dag vissen met jou onvergetelijk is, en zeker de moeite waard.

DSC01667
Wim Reijm

 

Michael zegt:

DSC01734 (2)

Paul and Michael

 

 

Toon van Oevelen zegt:

DSC01764 (2)

 

Hartelijke groeten,
Toon

 

Maus zegt:

 Willemijn was al eerder een dag bij Pim op de boot geweest. Ze wilde dolgraag nog een keer, maar deze keer moest ik ook mee…Echt geen spijt van gehad! 15 prachtige (en flinke) rovers in de boot. We mochten ervaren hoe snoekbaarzen onze swimbaits bij de boot kwamen halen. Er was ook een knettergekke 50cm baars die een flinke snoek shad greep. Tot slot werd de dag afgesloten met twee meter snoeken! Na een enerverende dril met een aantal prachtige sprongen kwam het monster van de dag in de boot.Deze was zo onmogelijk dik…we hadden er geen woorden voor!


Prachtige dag Pim! Naast de vangsten ook ontzettend veel opgestoken!
Tot de volgende keer ;)

 

Ton van Plateringen zegt:

Een dag met Pim op het water,is een dag vol verrassingen. Zo ook de laatste keer waar ik op een kleine Salmo Hornet D5, die ik overigens kreeg voor mijn verjaardag van mijn dochter,een mega grote en super sterke snoek haakte en dat op een spin hengel met een 9 ponds lijntje! De adrenaline stroomde als een gek door mij heen! We lagen op groot water met een behoorlijke golfslag, waarbij Pim steeds de boot goed op zijn plek hield en vervolgens ook een aantal meters achter de vis aan moest. Zonder zijn stuurmanskunst was het mij nooit gelukt om deze prachtige snoek te landen.
Deze dag zal ik niet echt nooit meer vergeten, echt niet.

Pim reuze bedankt en het was met recht een Dutch fishing adventure !!

 

Wilfred van Nunen zegt:

Het was weer lang geleden dat ik met Pim Busker -dutchfishingadventures.com- op het water had gezeten. Een dag met Pim is altijd relaxed en gezellig. En hij kan vissen! Binnen een uur had hij al twee prachtige snoeken te pakken terwijl ik nog beet moest krijgen.Vorige week echter gaf hij aan dat hij een héééle grote vis had gelost. Nu ben ik de beroerdste niet, dus beloofde ik hem het eens voor te doen hoe je zo’n monstersnoek wél aan boord krijgt….en ja, belofte maakt schuld natuurlijk, Als je dat mag doen met een droomvis als deze, dan is de vreugde van een visdag overcompleet!

Pim, het was met recht een Dutch Fishing Adventure!

 

Bart Lubbers zegt:

Beste Pim,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor een geweldige visdag. Gister zijn we met je mee geweest opzoek naar de rovers. Tijdens het vissen hing er een zeer fijne en relaxte sfeer die zowel mijn vader als ik erg prettig vonden. De echt grote jongens waren ons helaas te slim af maar ik ben heel blij dat we toch voor de camera konden poseren met fraaie vissen. Voor mij is dit weer bevestiging dat ik het actief vissen heel leuk vind. Het geweld dat de vissen leveren, echt prachtig!

Ondanks de flinke hoeveelheid regenwater hebben we het erg naar ons zin gehad. Met jouw kennis en ervaring zit het wel goed! En dan ben je ook nog een heel prettig persoon om een dag mee te vissen! Echt een aanrader en wellicht tot een volgende keer!

Bart en Henk.

 

Henk van der Hoek zegt:

Waanzinnig leuke dag gehad gisteren met jou en Freek. Mooie vangsten, prachtig weer en veel geleerd. Eerste kennismaking met roofvissen is uitstekend bevallen. Kom zeker nog een keer terug.

 

Groet,
Henk

 

Eric zegt:

Beste Pim,

Een dag na onze vistrip wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Samen met dochter Julie heb ik genoten van de dag. Van begin tot einde. Jouw betrokkenheid, uitleg, geduld en tips zijn top!!. Ik kan collega vissers alleen maar aanraden om eveneens met jou mee te gaan. Zeker als je weet dat grote vissen tot de mogelijk behoren. Het was voor mij 15 jaar geleden dat ik vanuit een boot zat te vissen. Door jou zal ik zeker geen 15 jaar wachten om dit opnieuw te doen. Het smaakt naar meer!

 Met vriendelijke groet,

Eric (mede namens Julie)

 

Freek zegt:

Hartstikke bedankt voor de leuke dag Pim! Geweldige ervaring zo op de rivier!


Mooie vissen gevangen en veel bijgeleerd! Het zal me zeker helpen beter te vangen!

Gr, Freek

 

Dennis zegt:

Vandaag een prachtige dag gehad op het grote water! Werpend en trollend achter de snoek aan! We hebben geregeld actie gehad en een paar echte kneiters gevangen! Weer ontzettend gelachen (plezier staat voorop vind ik) met Pim. Ik sta er iedere keer weer van te kijken hoeveel waterkennis deze man heeft, hij weet precies waar hij moet zijn en welke vistechniek toegepast moet worden!

Wil je een dag lang in de watten gelegd worden, veel leren, veel lachen en genieten van het comfort van een luxe visboot? Dan is Pim je man!

 

Jan Willem Poot zegt:

Deze zomer een huisje gehuurd in Zuid Holland, wetende dat er ook mooie snoekbaars kan zitten. Zoeken op internet naar ‘locale vissers’ die mij misschien een dagje kan gidsen. Na het eerste belletje met Pim, die mij vertelde dat het niet makkelijk zou worden met deze warmte, een dag gepland. 07.30 afgesproken en 07.31 klikte het meteen. Heerlijke verhalen aanhoren van mooie vangsten en gelijk ook veel tips geven.

 

Moeilijk en warm was het zeker, maar na verschillende technieken uit te proberen toch een eerste goede klap…… Los. Balen maar we zetten door. Midden op de dag rond 13.30 weer een harde klap…. Hangen. Tot mijn mega grote blijdschap een prachtige snoekbaars van 80 cm in de boot. Mijn dag kon niet meer stuk. Een week later was ik er weer… Nu alleen, maar met alle tips van Pim goed in m’n hoofd…. ‘Goed de taluds afvissen’ hoor ik hem in achterhoofd zeggen…. En na een half uur een megaklap.

Geen meetlatje bij me maar wat een pracht vis, groter en zwaarder dan de eerste, mijn geluk kon niet op. Genieten, genieten en nog meer genieten. Voor iedereen die nét wat meer wil weten van het roofvissen, die meer technieken wilt leren en een top dag wil hebben….. Ga een dagje met Pim mee. Een wereldvent met een enorme kennis. Pim bedankt man!! We zien elkaar snel.

Grt Jan Willem

 

Willemijn zegt:

In eerste instantie was mijn wens een goeie baars te vangen. Het plan afwisselend werpen en trollen. We hadden vroeger afgesproken vanwege de warmte die voorspelt was, voor de vissen maar ook voor ons wat prettiger om ‘s morgens vroeg het water onveilig te maken.

Voor mij de eerste keer op de rivier en wat heeft Pim mij fantastisch gecoacht! Het werpen rondom de kribben werkte voor mij erg verslavend en Pim coachte mij perfect tijdens het werpen en dat zorgde ervoor dat ik een prachtige roofblei op de punt van een krib wist te vangen, FANTASTISCH! Wetend dat ik toch nog echt die baars wilde vangen hebben we doorgezet tot het bittere eind en dat heeft zijn vruchten afgeworpen, we werden beloond met een prachtige baars.

Ik weet zeker dat ik nog vaker zal gaan vissen met Pim, de kennis die hij heeft, het oneindige geduld, de rust en doorzettingsvermogen maken hem echt een TOPgids!!

 

Dennis zegt:

Geweldige dag gehad met mijn maatje Pim op de rivier! Zichzelf opofferen zodat ik de hele dag uit een perfect in de stroming gepositioneerde boot de kribben Af kon werpen. Ook aan het einde van de dag nog een keer alles geven, zodat hij mijn droom (het vangen van een roofblei) waar kon maken.

Lieve mensen neem nu van mij aan (en ik vis al een jaar of 20 op
Roofvis) er is geen betere dan Pim. Vriendelijk, kundig en oprecht!

 

Johannes en Denice zegt:

Wat een pracht dag met Pim op een van de grote rivieren. Goede  service, veel geleerd, veelzijdigheid van technieken waardoor we ook echt gingen vangen. Winde, roofblei, baars, en snoekbaars. Veel lol, en een heerlijke beleving op een van de geheimzinnige grootte rivieren!!!!

Namens Denice en mij, hartelijk dank Pim!!!

 

Dennis Veugelers zegt:

Vandaag met mijn voorbeeld en held Pim op de rivier bezig geweest. Was weer legendarisch! Wie zei er dat baarzen geen 50cm+ kunnnen worden?! Een nieuw PR en heel gelukkig met Dutchfishingadventures

 

Melissa Barbee zegt:

 

Had a great day with you too. 7 pike in the boat. Will get some pictures to you as soon as possible.

Thank you Pim,

Melissa

 

Céline de Bakker zegt:

 Geweldige dag met Pim op het water gehad!

 

Leuke vangsten en een super goed gezelschap, wat wil je nog meer!  Hier een verslag van mijn kant!  http://www.eu.purefishing.com/blogs/nl/celine-de-bakker/?p=316
Bedankt Pim! Groetjes,

Céline de Bakker

 

Eric zegt:

Gisteren bijna 8 uur doorgebracht op de rivier de Waal Heerlijk gevist en gevangen, met 7 snoeken een prima dag.

Veel geleerd van Pim die precies weet waar hij het over heeft en mooi kan vertellen. Al met al was het een gezellige en ontspannen dag op het water! In het voorjaar/zomer ga ik zeker nog een dag met Pim vissen! (update en hij kwam terug in juli, ving  meerdere roofbleien, en snoekbaarzen, baarzen, en een mooie snoek! Een full Grandslamm)

Dennis zegt:

Afgelopen zondag mocht ik weer met Pim mee. Een dagje trollen met groot kunstaas. Het was een mooie en leerzame dag. Wat een kundige man is het toch.
Vanaf nu zwaar verslaafd aan het geluid van de reel-ratel die ineens begint te gieren.

Snel over alle spullen heen duiken, hengel grijpen, aanslaan en drillen maar! Ik ben alweer in mijn agenda aan het speuren naar een nieuwe datum voor een mooie visdag met hem samen! Ik kan Pim van harte aanbevelen. Een betere keus is er in mijn ogen niet!

Pim nogmaals bedankt voor weer een schitterende vis-ervaring!

 

Dennis zegt:

Vandaag met Pim een der Kager-plassen onveilig gemaakt. Voor het eerst slepend vissen met dood aas onder de dobber. Afgesproken bij de trailerhelling en daar stond Pim. Een super aardige enthousiaste en kundige roofvisser zo zou blijken.

Heel veel tips en uitleg, prachtige boot en leuke man waarmee het heel goed vertoeven is op het water. Ik heb snoek mogen vangen met de techniek die ik graag wilde leren. Ik zal deze dag nooit meer vergeten.!!!! Wat fijn om iemand ontmoet te hebben die je zoveel bij kan leren en die je ook echt wat wil gunnen aan boord. Je bent echt een gast aan boord die het zoveel mogelijk naar de zin gemaakt wordt. Ik kan niet wachten om weer met hem uit te varen. Een absolute aanrader voor iedereen die een dag wil genieten op het water. Voor zowel de beginner als de gevorderde snoekvisser een top gids!!

 

Robbert Pont zegt:

Beste Pim,
Na een week met veel regen en wind, was het op zaterdag 04.01.2014 met circa 10 graden zacht, droog weer en circa windkracht 4, goed vertoeven op jouw mooie visboot. Met mijn zoon Youri van 13 jaar een dag op pad om met jouw ervaring te proberen zijn eerste snoek te vangen.

Zelf die ochtend mijn PR als weinig ervaren kunstaasvisser verbeterd met een snoek van 92 cm.Youri kon ‘s middags ook zijn 2e snoek vangen.Wij hebben een gave dag gehad en een mooie (vader/zoon) ervaring rijker. Pim, bedankt voor jouw enthousiasme, het gebruik van jouw spullen en het delen van jouw ervaring.

Groet, Robbert en Youri.

 

 

 

 

 Sjors zegt:

Nou dat was me ons dagje wel he! Het begon bij een perfect weertje, strak blauwe lucht en een mooi beginnend winters landschap. Perfecte luchtdruk, super boot, we gingen er tegen aan. Zoals het hoort, heb jij gekozen voor de vis locatie. Een tip voor iedereen, want een visgids weet wanneer en waar hij moet zijn op zijn thuiswateren. Een mooie pittoreske route waar je van alles kunt verwachten.


We waren een half uurtje onderweg en hadden al 4 vissen gevangen. De vis was los! Toch heb jij het verschil kunnen maken zodat we er uiteindelijk 18 in totaal hadden, en een vette metersnoek voor mij. Je wist exact waar de vis zat! Een hele goede kennis dus van je eigen water. Ik vond het een super dag Pim en ik kan je aan iedereen aanbevelen!

We komen elkaar snel weer tegen!!

Cheers mate!!

 

Peter Hammerschmid zegt

Hoi Pim,

Vielen dank für den schönen Angeltag. Habe mit dir meinen PR endlich auf über einen Meter heraufschrauben können. Das war ein wirklich schöner Hecht und ein richtig tolles Gefühl ihn in Händen zu halten.

Werde mit Hilfe deiner Tipps hoffentlich noch den ein oder anderen Meterhecht überlisten können. 5 fish in total. Wünsche dir und deinem Team noch viel Erfolg und für immer Petri Heil.
Gruß
Peter

Oscar van Leeuwen zegt:

Pim ,
ik wilde je bedanken voor een prachtige visdag. We hebben niet veel gevangen maar de dag was onvergetelijk. Een hele mooie dag wat het weer betreft, en de aanwezige vrienden, vismaten en gidsen. De visboot verkeerd in uitstekende conditie evenals het humeur van zijn baasje. Je bent een fijne, geduldige en kundige gastheer. Ondanks dat je Marcel diverse malen waarschuwde dat zijn hengel te hoog boven het water was, bleek dit toch de vangende techniek van de dag te zijn ….. 3-2
Zo zie je maar 😉

Afwisseling van de technieken : slepen , kribben/kantjes uitgooien en ik heb een super baars gevangen. Verticalen dat maakt een dag goed vol te houden. Daar bij die steen ving ik nog een mooie roofblei. BAM ! hangen, een bleitje formaat aasvis, maar de eerste die ik ooit ving.  Het verticalen heeft mij getriggerd. Op de beurs maar eens kijken voor een stokkie in de knakenbak.

Tot dan Pim

 

Nick zegt:

Zo woensdag 9 oktober ff een dagje vissen met Pim. S’ochtends om 6:30 de deur uit om vismaat Mike op te halen want om 8:00 hebben we met Pim afgesproken om een dag achter de roofblei aan te gaan niet de meest ideale omstandigheden maar aangezien de watertemperatuur moest het nog kunnen.

Aangekomen bij de trailerhelling ontmoeten wij Pim. Wat een ontspannen vrolijke enthousiaste man die zijn zaakjes prima in orde heeft. Goed gereedschap is tevens het halve werk. Boot te water en gaan.
Na een kwartiertje de juiste stek gevonden te hebben bleek Pim de visgids voor ons zeer harde stroming en wind geen probleem voor deze schipper die ons x na x perfect in positie kon brengen om zo goed mogelijk de stekken compleet af te vissen.

Een aantal vissen verspeeld waarvan zeer zeker toch wel 1 hele serieuze roofblei. Een flinke klap en gelijk de hengel helemaal krom na een aantal slagen toch los. Weer achter de roofblei aan. Aangezien wij actief vissen niet erg vinden en met Pim als stuurman die je echt op de perfecte plekjes krijgt. Met harde wind stroming en flinke golfslag van de scheepvaart daar maak je dan graag gebruik van. Het laatste stukje terug. Trollen jongens zei Pim dat leverde ons toch nog een flinke baars op en een mooie snoek voor Mike na een flinke klap op zijn hengel. Mike en ik vonden het een top dag we hebben vis gevangen zijn droog gebleven en hebben gelachen. Zeer binnenkort toch nog ff een dagje erop uit ben alleen bang dat we alleen tot volgend jaar moeten wachten om de roofblei alsnog te vangen. Maar Pim weet denk ik ook wel waar die die dikke snoeken zich verstoppen

Pim, bedankt

 

Walter zegt:

 

Wij hebben een ontzettende heerlijke dag gehad.Heerlijk gevist, heerlijk gepraat en ook nog gevangen! Wat een ervaring om een snoek te vangen. Glibberig ding brrr. Geweldig dat mijn maat Ed zelf een paar keer in zijn vingers werd gebeten. Een geweldige ervaring!

Ed en ik hebben allebei een onwijs druk leven en dit was echt een dagje ontspanning. Voor de gene die dit leest, kan ik je aanbevelen om een dagje met ome Pim ;) mee te gaan. Nogmaals bedankt Pim voor deze zalige dag en ervaring rijker, en op zeker komen we nog een keer terug.

Groetjes Ed en Wal,

 

Jorden Versluis zegt:

Hey Pim,

ik vond het een hele leuke dag vissen met jou en Mark.
En bedankt voor de tip met het vertikaal vissen. Ik weet nu heel goed hoe dat moet.

Ik ga nu weer vissen bij het vissertje, maar ik weet zeker dat ik niet zoveel meer vang als bij jou op de boot. Want jij weet precies waar we moeten vissen en de goeie plekjes.

Groetjes van Jorden

 

Steve Cash zegt:

Hi Pim,
Just a note to thank you for three fabulous days Craig and I had last week. We knew with the very hot weather that the fishing was going to be tough , but your determination and flexibility to make it successful made sure that it was.

It was a great idea to start earlier in the morning and we made most of the targets we had set ourselves , to catch some good zander , an asp , and of course Craig’s pike on the final day was the fish of a lifetime.


I’m aware we were your second foreign visitors , but the journey on the ferry from Hull to Rotterdam was so easy , it’s a very viable trip to make. The hotel was fine.
So thanks again , we enjoyed your company , your boat , your knowledge , and some cracking good fish. Next time it’s the perch !!

Steven and Craig

 

Marcel en Milan van Wijhe zegt:

Hoi Pim

Ik wil je namens Milan en mij nogmaals bedanken voor een fantastische vader zoon dag.Je bent een bijzonder mens met het hart op de juiste plaats.Oog voor het echte genieten op het water en goed ingesteld op een dagje weg met het idee er een mooie dag van te maken voor je gasten.
In de avond kwamen idd de verhalen los bij de kleine man.


Ik ga je heel snel contacten voor een dagje verticalen en maken we er weer een hele mooie dag van. Gaan we weer voor een heerlijk rundvlees slaatje ik hoop dat mijn buikje dan weer een beetje rustig is kan ik ook genieten van je koffie.
Bedankt Pim je bent een super gids!!!!!!!!

 

Jack Goverde zegt:

Ha die Pim,
Nog bedankt voor de mooie dag afgelopen woensdag. Ik zat de gehele dag heerlijk in je zeer luxe boot, lekker bijkletsen,vissen en ook nog mooie snoeken gevangen op het eind. We hebben gedrift met die driftzak, werpend naar de fonteinkruid velden..ging perfect! Onze ideeën over een geschikte aanpak om snoek te vangen wijken nauwelijks af. Het gaat allemaal als vanzelf zonder problemen en das mooi man.

Verveelde me nooit…had de volgende dag al weer zin om te gaan knallen daar! En als we dachten.. nu word het tijd voor wat trolwerk werd dat ook met een blik in de ogen uitgevoerd, ik mag dat wel. Wat verder opviel…zodra we een vis op een bepaald traject vingen, werd er daarna niet doorgevaren, maar pakte we hetzelfde traject nog een aantal keren..en met succes! Kenmerk van een goede visserman die weet wat ie doet!
Dus Pim, thanks man je hebt er kijk op!!

 

Ton van Plateringen zegt:

Hoi Pim,

Wat een leuke dag hebben we samen gehad. Lekker ouderwets samen op pad om een nieuw water te verkennen. Goh wat weet jij veel te vertellen over doodaasvissen, de technieken vlogen om mijn oren! Zo zie je maar hoe leuk het kan zijn om een nieuw water te ontdekken, de onwetendheid. En maar speuren waar de vis kan liggen op dat moment.Echt spannend.

Dat we de dag afsloten met een prachtige baars en helaas zonder grote snoek dat mocht de pret niet drukken.In ieder geval ik heb een werelddag met je gehad. En ik zal je aanbevelen als een zeer goede visgids en zeker met doodaas! Hier kunnen vele vissers wat van leren! Binnenkort weer eens over doen?
Groetjes,
Ton van Plateringen.

 

Tom Remmerswaal zegt:

Bedankt voor de leuke foto’s Pim.Leuk verslag. Geeft de realiteit van het vissen goed weer. Jammer van het lossen van die metersnoek. Ik heb het heel goed naar mijn zin gehad ondanks dat het bere koud was. En wil graag nog eens een keer afspreken als je tijd hebt.

Over de kwaliteit van de boot en het gidsen hebben anderen al het nodige gezegd. Ik kan alleen beamen dat het allemaal klopt.

Gr, Tom R

 

Josh Coenen zegt:

Hoi Pim

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de mooie en leerzame vis dag. Mooie plekken bevist en onder goed gezelschap van je twee vis maten.

Het was een leuke visdag met als afsluiting een biertje op het water boten naast elkaar en stoere vis verhalen. Ik spreek zeker nog een keer met je af.

Groet,

Josh Coenen

 

Frank Straver zegt

Hoi Pim,

Mooie site heb je! Leuke items in de nieuwsrubriek en de visdag verslagen. Wij hebben samen al veel mooie avonturen beleefd bij onze jacht op grote snoek, waarbij onze eerste meter snoeken in de jaren 80 nog strak op mijn netvlies staan. Er is heel wat veranderd sinds die tijd. Wat mij altijd opvalt is jouw interesse in nieuwe zaken op roofvisgebied. Niets is te gek en alles wordt geprobeerd om roofvis aan de haak te krijgen. Bedankt voor deze foto. Wat een bak.

Ik kan jou als visgids bij iedereen aanbevelen. Je hebt een goede waterkennis, verstand van technieken, goede contactuele eigenschappen, en je bent altijd enthousiast om jouw kennis over te dragen.

Groet, Frank

 

Jan Arends zegt:

Hi Pim,

Leuke reacties, En leuk geschreven visdag verslagen, tot een volgend keer om weer eens te vissen samen. Hier de record vis die ik met je samen ving. Super.

Thanks.

Jan

 

Wilbert Mostert zegt:

Hallo Pim,

Bedankt voor de geweldige en leerzame visdag. Mooie snoek voor Danny.

Bedankt voor de foto`s. We houden contact Pim.

Groeten Wilbert en Danny.

 

Olivier Lesage zegt:

Hallo Pim,

Ik ben nu bijna droog…en bijna opgewarmd. Eerst en vooral willen u echt bedanken voor uw moed en uw tijd om ons in zo’n natte omstandigheden te gaan gidsen !

!!! D I K  E          M E R C I !!

Hierbij dus de foto’s van onze aangename en droge maaltijd. Ik dank u voor uw zeer goed visdagverslag van onze dag!

Ik hoop nog terug tussen september en november op stap te mogen gaan ! Wij zouden echt nog  3 x een uitstapje met jou willen mee beleven. Tot zeer binnenkort !

Olivier & Jean-Michel.

(En vergeet niet een stel waders te bestellen dan kunnen wij terug op stap vertrekken.)

 

Cornelis van Leeuwen zegt:

Ha Pim ,

Hartelijk dank voor de leuke visdag gisteren. Mooie visboot voorzien van alle snufjes. Voor ons als vliegvisser fantastisch om te zien hoe een Nederlands groot water er van bovenaf uitziet. (dingen die je vanuit de bellyboat niet goed genoeg ziet) Zeer helder water, plantenbedden zeer goed te zien. Je wist de goede plekken te vinden en we hadden zeer veel actie…maar helaas ook veel “kijkers” die niet wilden bijten (waarschijnlijk te mooi weer) Wij hebben heerlijk genoten en gaan dit zeker nog eens herhalen…

Die meter komt vanzelf een keer op de vliegenhengel. De lunch op een eilandje was ook zeer goed geregeld. Wil je eens op groot water vliegvissen ,maar je hebt zelf geen boot en wil je je een dagje verder nergens druk om maken ?  Bel Pim…

Tot een volgende keer ,

Cornelis en Roel

 

Jack Goverde zegt:

 

Ik wil je bij deze nog even bedanken voor de visdag afgelopen zaterdag. Je boot is super, de uitrusting zeer compleet en voor je rol als skipper niets dan lof. De ervaring druipt er van af. Verder ben je geweldig goed company, en sta je open voor meerdere inzichten en tactieken, en vind ik het gaaf om te zien dat als je andere vissoorten ziet zwemmen  (harders dus, haha) je die ook ff wil vangen. Dat zou ik n.l. ook gedaan hebben!

Dan moet de roofvis maar ff wachten, prima toch. Jammer dat mijn grootste vis loste want voor hetzelfde geld sta ik toch met een bullebak in mijn handen. Maar ja das vissen en ik zit daar allang niet meer mee. Al met al 4 snoeken in de boot. Dus mensen, een topdag in een top boot?

Bel Pim maar….zit je goed!!

 

Jan Arends zegt:

Leuke en zeer verzorgde site. Niet alleen omdat ik met Pim al zo’n 30 jaar samen vis maar toch ook omdat we in die tijd zoveel beleefd hebben op en aan het water en we dit nog zeker jaren willen volhouden. Hier de vierde metersnoek die ik samen met je ving. Pim, succes.

Jan Arends

 

Gerard Killaars zegt:

Beste Pim,

leuke site heb je gemaakt , leuke info met mooie foto’s! Ik zag dat je een leuk artikel heb geschreven in de Roofvis met een paar foto’s van mij en foto’s met jouw camera die ik destijds heb gemaakt. Succes met het gidsen dat heb je mooi op gepakt , het ga je goed. Groetjes uit Reuver,

Gerard.

 

Mark Schoonderwoerd zegt:

Beste Pim,

Uit veel respect voor jouw liefde voor het vissen op grote rovers,  met daarbij het waanzinnige enthousiasme en kennis dat je uitstraalt naar anderen, wil ik graag even reageren. Heb zelf vrij recent mijn liefde voor het vissen, varen en natuur weer opgepakt. Ik heb jou leren kennen als gids met jouw mooie uitgeruste boot op een van jouw fascinerende stekken. Je zit vol met mooie en interessante verhalen. En mijn trips met jou hebben al wat prachtige snoeken en verhalen opgeleverd die op jouw site en via Youtube terug te vinden zijn. Ik zou iedereen die een mooie visdag wil boeken en serieus en goed advies wil,  jou zeker aanraden. ik hoop nog mooie visdagen met je mee te maken als gids en wil je bij deze bedanken voor alles wat je mij tot nu hebt geleerd hebt wat betreft het vangen van die prachtige rovers in ons kleine landje..

Groetjes. Mark.

Bedankt.

 

Olivier Lesage zegt:

Beste Pim,

Jean-Michel en ik dank u zeer voor de zeer gezellig dag dat wij samen gisteren op uw boot hebben kunnen mee beleven. Met dank voor uw mooie reportage! Ben maar zeker dat wij nog iets samen reserveren-plannen voor eind februari dit jaar.

De snoeken moeten er uit …maar dit keer op een streamer met een weerhaak! Hoop dat Els de kaas geapprecieerd heb! Hoop tot later!

Olivier,