Wat kunnen we jou bieden.

De grootste roofvis wateren van Nederland bevinden zich in het beneden rivieren gebied van zuid Holland daar waar de Maas en Waal samen komen in het Hollandsdiep, Haringvliet en Volkerak. Snoek, snoekbaars, baars en roofblei krijgen hier flinke afmetingen. Sommige vissen groeien uit tot ware monsters en krijgen zelfs het predicaat XL. Wij als Visgidsen weten aardig onze weg op deze wateren.Iedereen is welkom om met ons te gaan vissen op het Hollandsdiep, Haringvliet, Volkerak of in overleg een kleiner water. Dat kan  alleen of met je vismaat. Wij hanteren 1 prijs en dat is de boot prijs € 275.- inclusief gids voor 8 uur.

Wilfred 5-11-2014 075 (3) - kopie

Met een maximum van 2 sportvissers vis je technisch nog steeds goed, en om optimaal te kunnen vissen is dit ook ons maximum. Bijkomende kosten kunnen een vispas zijn.

Eric en Julie 2-9-2014 031

Voor roofvissers die op kleiner water willen vissen, (foto) kiezen we voor een schitterend viswater zoals een idyllische stuk rivier van nog altijd 18 km lengte in het Groene Hart  van Zuid Holland.

Wanneer:

Door gesloten tijd en regelgeving vissen we niet in april en mei. We vissen in de maanden juni-juli-augustus- september-oktober en soms november. De winter maanden zijn door steeds slechtere en natte weersomstandigheden te  onvoorspelbaar en te onveilig om te vissen.

Inclusief: Gebruik van onze hengels of breng je eigen hengel en kunstaas mee.

Exclusief: Jdient een vispas te hebben. Geen vispas? Klik foto. En zorg er voor dat je dit document bij je hebt als je opstapt. Je kunt controle krijgen van politie of Boa.

Reserveren: is wel zo makkelijk. Om je visdag officieel vast te leggen maak je gebruik van ons contact formulier en ons rekening nummer: NL 39 INGB 0754 139 301 en jouw visdag is gereserveerd.

Annuleren: Bij ziekte van jouw of onze zijde of andere omstandigheden zoals extreme weer omstandigheden dat we niet kunnen vissen, dan word er een nieuwe afspraak gemaakt. Onze gids mogelijkheden zijn gelimiteerd en nooit vanzelfsprekend.